Transport

De basis van ons bedrijf vormt natuurlijk het transport. Onze chauffeurs vervoeren dagelijks een grote verscheidenheid aan producten. Hierbij kan het gaan om los geladen producten, maar ook om pallets, silo’s etc.

Zo vervoeren wij bijvoorbeeld appels uit de regio Nantes, Angers en Montauban, bonen uit de regio Rennes en Le Mans en granen, mout, maïs en erwten uit de omgeving van Reims, Parijs en Orleans. De laatste jaren zien we echter ook een groei van goederen op pallets en los gestorte goederen van en naar Engeland.

Los geladen producten

Omdat wij beschikken over een grote en goed geoutilleerde vloot, zijn wij flexibel in onze oplossingen. Zo vervoeren wij los geladen producten in kippers of walkingfloor trailers. Geconditioneerde producten, zowel los als op een pallet, vervoeren wij met onze koelwalkingfloor trailer. Deze trailers bieden de mogelijkheid om los gestorte producten op de door u gewenste temperatuur te vervoeren. Zo heeft u de zekerheid dat uw product zo goed en vers mogelijk op de plaats van bestemming aankomt.